Justin Bieber teki musiikkihistoriaa: ”Rakastan kaikkia beliebereitäni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurjasta suosiosta nauttiva Justin Bieberin päätyi taannoin uutisiin huumekohun merkeissä, kun laulajan kiertuebussista löydettiin marijuanaa. Häntä odottaa myös 1.130 euron arvoinen sakko Saksasta, sillä Bieber jätti keväällä maan tulliin jääneen lemmikkiapinansa paikallisten viranomaisten huolehdittavaksi.

Nyt Justin Bieber on kuitenkin päätynyt otsikoihin positiivisissa merkeissä, sillä teinitähti on tehnyt musiikkihistoriaa levymyynnin saralla. Recording Industry Association -säätiö luovutti Bieberille palkinnon, hänen Baby-singlensä myynnin ylitettyä timanttilevyn rajan, joka on 12 miljoonaa kappaletta. Lisäksi kappale on nyt säätiön mukaan kaikkien aikojen eniten myyty digitaalinen musiikkisingle.

– Upea ilta, tämä on kunnia. Niin paljon vielä asioita tehtävänä. Rakastan kaikkia beliebereitäni. Kiitos!, Justin Bieber twiittasi.

YouTube-videoillaan maailmanmaineeseen vuosia sitten noussut laulaja on lähiaikoina ärsyttänyt huonolla käytöksellään. Äskettäin Bieber kuvattiin kanadalaisen Hazelton-hotellin parvekkeella sylkemässä alhaalla olleiden faniensa päälle, The Sun -lehti kertoo. Poptähden isoäiti Diane Dale kertoi äskettäin olevansa pahoillaan lapsenlapsensa puolesta tämän kohtaaman ahdistelun vuoksi.