Lady Gagan ravintola pahoissa ongelmissa – hiiriä vilisee lattioilla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga on viettänyt jo kuukausia sairauslomalla ja uuden materiaalin viimeistelyn parissa. Neitokaisen on määrä tehdä paluu esiintymislavoille 25. elokuuta MTV Video Music Awards -gaalassa. Hänen uusin sinkkunsa julkaistaan 19. elokuuta.

Paluustaan huolimatta laulajattarella voisi mennä paremminkin. Lady Gagan ja hänen perheensä pyörittämä Joanne Trattoria -ravintola on nimittäin saanut erittäin tiukkaa kritiikkiä hygieniastaan. Radar Online kertoo, että newyorkilaisravintolan luokitus pudotettiin taannoin A-tasolta B-tasolle.

Laulajattaren isä Joe Germanotta kuitenkin twiittasi äskettäin, että ravintola on jälleen A-tasolla. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä nyt ravintolan kerrotaan painivan hiiriongelman kanssa. Sivuston tietojen mukaan ravintolassa nähtiin 31. heinäkuuta useita hiiriä, jotka kiipeilivät pöydille ja söivät lattialla olleita ruoantähteitä.

Useat asiakkaista jopa ottivat kuvia jyrsijöistä. Vielä ei tiedetä, miten hiiriepisodi tulee vaikuttamaan ravintolan hygienialuokitukseen. Joanne Trattoria ei ole loistanut menestyksellään ja se on saanut kehnoja arvosteluja ruokakriitikoilta.

Lady Gaga tekee odotetun paluun 25. elokuuta järjestettävässä MTV Video Music Awards -gaalassa. Tapahtuman muita esiintyjiä ei ole vielä julkistettu. Justin Timberlake johtaa eniten ehdokkuuksia saaneiden artistien listaa Mackemoren ja Ryan Lewisin kanssa kuudella ehdokkuudella. Bruno Mars on ehdolla neljässä kategoriassa, ja Thirty Seconds to Mars, Robin Thicke, Miley Cyrus ja Pink ovat kaikki ehdolla kolmessa palkintokategoriassa.