Lady Gagan stylisti otti loparit: ”Hän vaihtaa vaatteita 12 kertaa päivässä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga on viettänyt jo kuukausia sairauslomalla ja uuden materiaalin viimeistelyn parissa. Neitokaisen on määrä tehdä paluu esiintymislavoille 25. elokuuta MTV Video Music Awards -gaalassa. Hänen uusin sinkkunsa julkaistaan 19. elokuuta.

Nyt supertähden stylisti Nicola Formichetti on kertonut, ettei aio enää jatkaa neitokaisen palveluksessa. 36-vuotias muotiasiantuntija perustelee päätöstään Lady Gagan vaatimuksilla. Erityisesti tämän kiintymys asujen vaihtamiseen on käynyt liian raskaaksi Formichettille, Women’s Wear Daily kertoo.

– Hän vaihtaa vaatteita 12 kertaa päivässä, se on hullua. Hän tulee aina olemaan paras ystäväni, mutta minun ex-assistenttini Brandon Maxwell tulee tästä lähtien vastaamaan siitä projektista. Olen liian kiireinen, Nicola Formichetti selittää.

Stylisti on ollut laulajattaren palveluksessa viimeiset viisi vuotta. Hän oli esimerkiksi Lady Gagan kuuluisan lihamekon takana. Mekko nähtiin laulajattaren yllä vuoden 2010 MTV Video Music Awards -juhlassa. Formichettin mukaan hän tulee yhä jatkossa olemaan mukana poptähden tekemisissä, mutta hän ei enää kykene auttamaan tätä joka päivä.