Miehet pyörittivät huumetehdasta metsässä – tarvitsivat poliisia apuun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikollisten selitykset epäilyttäville puuhilleen ovat välillä hyvinkin luovia ja eriskummallisia. Nyt eräät amerikkalaismiehet ovat päässeet testaamaan tarinankertomistaitojaan poliisin epäiltyä heidän aikomuksiaan. Miehet löydettin keskeltä metsää Pohjois-Carolinassa.

Sonny Clay Hyatt -niminen mies oli itse soittanut poliisit paikalle. 39-vuotias mies oli eksynyt Thomas Glenn Imler ja Eric John Schmidt -nimisistä kavereistaan, ja hän tarvitsi hätäkeskuksen apua päästäkseen pois metsästä. The Hickory Daily Record kertoo, että mies löydettiin lopulta hänen puhelimensa GPS-toiminnon avulla.

Hyattin löydyttyä poliisit kyselivät tältä miksi hän oli keskellä metsää. Miehen mukaan hän oli kavereidensa kanssa luonnossa metsästämässä haamuja. He olivat kuulleet tarinoita alueella tapahtuvista ”paranormaaleista aktiviteeteista”.

Poliisit eivät kuitenkaan uskoneet tarinaa aaveiden metsästämisestä. Metsästä löytyikin metamfetamiinin valmistamiseen käytettäviä välineitä. Miehet lopulta tunnustivat menneensä metsään valmistamaan huumeita. Kolmikolle oli tullut riitaa epäonnistuneen erän takia, jonka johdosta Hyatt oli lähtenyt omille teilleen ja eksynyt.