Röyhkeät varkaat iskivät Paris Hiltonin bileisiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkkismiljonääri Paris Hilton on viime aikoina viettänyt runsaasti aikaa mallirakkaansa River Viiperin seurassa. Hotellisuvun perijätär joutui taannoin silikoniepäilyjen kohteeksi, mutta rintojen muodon muuttuminen paljastui myöhemmin push up -liivien ansioksi.

Nyt neitokainen on joutunut jälleen varkaiden uhriksi. TMZ-sivusto uutisoi, että tyttöjoukko oli tullut kutsumatta Hiltonin talolle Malibussa. Seurapiirineitokainen oli järjestänyt juhlat tulevan Ibizan-reissunsa kunniaksi.

Tytöt olivat hiipineet kaunottaren makuuhuoneeseen ja pakanneet kasseihinsa Parisin bikineitä, tämän sunnittelemia laukkuja ja kehystettyjä valokuvia. Muut vieraat kuitenkin huomasivat tyttöjen liikkeet ja nämä lähtivät paikalta juosten. Pysäköintityöntekijä löysi myöhemmin varastetut esineet hylättyinä Parisin kotikadulta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun hotelliperijätär joutuu varkaiden kohteeksi. Kaverijoukkio varasti neitokaiselta miljoonien edestä koruja ja muita henkilökohtaisia tavaroita vuonna 2009. Muidenkin julkkisten koteihin iskeneiden varkaiden tarina nähdään elokuvateattereissa Sofia Coppolan tuoreen The Bling Ring -elokuvan muodossa.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa muutamissa cameo-rooleissa. Hiltonin voi bongata esimerkiksi Zoolander ja The Bling Ring. Parisin rooli The Hottie and the Nottie -elokuvan Cristabelina voitti aikoinaan Raspberry-pystin huonoimmasta naispääosasta.