Sylvester Stallone raivostui Bruce Willisille: ”Ahne ja laiska!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sylvester Stallone ja Bruce Willis kuuluvat amerikkalaisten toimintatähtien ykköskaartiin. 66-vuotias Stallone nousi Hollywood-tähdeksi Rocky ja Rambo-rooliensa myötä, kun taas 58-vuotias Willis muistetaan erityisesti menestyksekkäästä Die Hard -elokuvasarjasta.

Miehet esiintyivät valkokankaalla yhdessä The Expendables -elokuvassa ja sen jatko-osassa. Bruce Willisiä ei kuitenkaan tulla näkemään tulevassa The Expendables -sarjan kolmannessa osassa. Sen sijaan The Expendables 3 -elokuvan näyttelijäkaartissa on mukana jälleen uusi veteraaninäyttelijä, Harrison Ford. Sylvester Stallone ilmoitti asiasta Twitterissä.

– Bruce Willis ulkona… Harrison Ford mukana!!! Upeita uutisia!!! Olen odottanut tätä vuosien ajan, Stallone twiittasi.

Sylvester Stallonen ja Bruce Willisin välillä lienee skismaa, sillä vähän uutisen jälkeen Stallone julkaisi uuden Twitter-viestin. Tällä kertaa hän sivalsi Willisiä, vihjaten tämän vaatineen kolmannesta The Expendables -elokuvasta liian suurta palkkiota.

– Ahne ja laiska… Varma resepti uran romahtamiselle, Stallone kirjoitti Twitterissä.

The Huffington Post -verkkosivuston mukaan Sylvester Stallonen edustajat ovat varmistaneet twiittauksen viitanneen Willisiin, mutta eivät kommentoineet asiaa tarkemmin. The Expendables 3 -elokuvan tuotanto alkaa vielä tässä kuussa. Harrison Fordin lisäksi uusia nimiä elokuvasarjassa ovat Jackie Chan, Wesley Snipes ja Milla Jovovich.