Uskomatonta! Poliisit eivät nähneet tiellä seisonutta seepraa – katso kuva

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Sirkusten mukana kulkee perinteisesti esimerkiksi elefantteja tai leijonia. Nyt erääseen saksalaissirkukseen kuulunut seepra on lähtenyt omille teilleen. Bitburgissa karannut eläin sai aikaan poliisioperaation, jossa sitä etsittiin kuumeisesti sirkuksen lähimaastosta.

Kuva: Bitburgin poliisi
Kuva: Bitburgin poliisi

Poliiseilla oli kuitenkin vaikeuksia löytää sirkuseläintä. He eivät millään kyenneet ymmärtämään, minne eläin olisi ehtinyt hävitä. Bild-lehti kertoo, että poliisit kuitenkin lopulta tajusivat tekemänsä virheen.

Eläin oli nimittäin koko ajan ollut aivan heidän läheisyydessään. Seepra oli seissyt keskellä vilkasta autotietä, mutta poliisit eivät olleet havainneet raidallista eläintä, koska se seisoi tiessä olleiden valkoisten raitojen kohdalla. Seepra odotti tiellä rauhallisena siihen asti kunnes sirkuksen työntekijä tuli hakemaan sen takaisin sirkukseen.

– Kaikki meni lopulta sujuvasti, poliisin edustaja kommentoi kommellusta Bild-lehdelle.