Törkeä rikos: Kuolleen James Gandolfinin Rolex-kello varastettiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet muistavat Suomessakin huippusuositun HBO-kanavan Sopranos-televisiosarjan, jossa pyörittiin mafiaperheen arjen ympärillä. Sarjan ylivoimainen ykköstähti oli mafioso Anthony ”Tony” Sopranoa näytellyt James Gandolfini. Suosikkinäyttelijä menehtyi äskettäin äkillisesti vain 51-vuotiaana.

Nyt TMZ-viihdesivusto raportoi, että Gandolfini joutui varkaiden kohteeksi vain tunteja kuolemansa jälkeen. Röyhkeä varas oli napannut mukaansa suosikkinäyttelijän Rolex-luksuskellon. Kello rasioineen varastettiin tähden hotellihuoneesta tämän kuoleman jälkeen.

Kellon arvo on 3.000 dollaria. Asia kävi ilmi, kun Gandolfinin edustajat ilmoittivat asiasta tähden vakuutusyhtiölle. Ilmoituksen mukaan huoneen ovessa ei näkynyt merkkejä murtautumisesta ja mitään muuta ei oltu viety. Tähden edustajat eivät nimeä epäiltyjä vakuutusyhtiölle, ja kellon epäillään lähteneen uuden omistajan matkaan näyttelijän sydänkohtausta seuranneessa hälinässä.

Lämminsydämisenä miehenä tunnettu menestysnäyttelijä tullaan muistamaan myös avokätisenä työnantajana. Sopranos-tähti jätti nimittäin testamentissaan sekä sihteerilleen että henkilökohtaiselle avustajalleen tuntuvat summat. Gandolfini esiintyi tv-sarjojen ohella myös monissa elokuvissa, kuten The Mexican, Killing Them Softly, Zero Dark Thirty ja The Incredible Burt Wonderstone.