Frendit-sarjan tähti tyrmäsi fanien toiveet

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Frendit kuopattiin jo vuosia sitten, mutta sarjan fanit eivät ole vieläkään lakanneet toivomasta sarjalle toista tulemista. Ensi vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta sarjan tekemisen lopettamisesta.

Tämän kunniaksi fanit toivovatkin, että sarjaa tehtäisiin vielä lisää, The Sun kertoo. Vuosien varrella on myös liikkunut sitkeitä huhuja sarjaan pohjautuvan elokuvan tekemisestä. Sarjan tekijät ovat kuitenkin lytänneet Frendit-elokuvan tekemisen suorilta käsin.

Nyt sarjassa Phoebe Buffay -nimistä neitokaista esittänyt Lisa Kudrow on kertonut The Sunille, että hän on aivan liian vanha sarjan kuvaamisen jatkamiseen. Näyttelijättären mukaan kyseessä ei olisi enää Frendit, koska se olisi jo niin erilaista. Niinpä fanien toiveet ainakin kaikkien alkuperäisnäyttelijöiden voimin tehtävästä jälleennäkemisestä ovat turhia.

Lisa Kudrowin lisäksi Frendit-sarja nosti sarjan muita pääosia näytelleet Matthew Perryn, Courtney Cox Arquetten, David Schwimmerin, Matt LeBlancin ja Jennifer Anistonin maailmanmaineeseen. Jennifer Aniston on sittemmin loistanut erityisesti romanttisissa komedioissa. Matthew Perry on muutamien elokuvaroolien lisäksi loistanut television puolella muun muassa Studio 60, Mr. Sunshine ja Go On -sarjoissa.