Miesmalli väittää olevansa Kardashianin lapsen isä – vaatii huoltajuutta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kahden lapsen julkkisäiti Kourtney Kardashian synnytti Penelope-tyttären viime kesänä. Neitokainen on sittemmin yrittänyt pudottaa raskauskilojaan, ja saikin karistettua parikymmentä kiloa vartalostaan varsin nopeasti. Nyt realitytähti on haastettu oikeuteen.

Michael Girgenti -niminen miesmalli väittää, että hän on realitykaunottaren Mason-pojan todellinen isä. Kardashian on jo aiemmin kumonnut miehen väitteet, ja hän on painottanut pitkäaikaisen kumppaninsa Scott Disickin olevan sekä Mason-poikansa että Penelope-tyttärensä isä. Nyt Girgenti haluaa lapsen isyyden todistettavan DNA-testeillä, TMZ uutisoi.

Miesmalli tapasi kaunottaren vuonna 2008 muotikuvausten yhteydessä. Komistuksen mukaan he löivät pikaisesti hynttyyt yhteen maaliskuussa 2009, jolloin he harrastivat suojaamatonta seksiä. Girgenti vaatii oikeusjutussaan Mason-pojan yhteishuoltajuutta.

Kourtneyn edustaja on kutsunut väitteitä ”valheellisiksi ja herjaaviksi”. Tapausta tullaan käsittelemään oikeudessa ensi kuussa. Yksi Girgentin perusteluista, joilla hän tukee väitteitään isyydestään, on se, ettei Mason hänen mielestään näytä lainkaan Penelope-siskoltaan.