Miley Cyrus: ”Britney Spears ymmärtää minua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Miley Cyrus nähtiin hiljattain lemmenlomalla Kanadassa yhdessä on-off -poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Kuhertelijoiden yhdessä viettämä aika sai hetkellisen stopin pariskunnan erohuhuille. Taannoin poptähti puolestaan herätti kohua puolustamalla kannabiksen käyttöä.

Nyt Miley Cyrus on avautunut The Huffington Post UK -lehdelle ystävyyssuhteestaan yli kymmenen vuotta vanhemman Britney Spearsin kanssa. 20-vuotiaan laulajakaunottaren mukaan Britney lukeutuu niihin harvoihin ihmisiin, jotka ymmärtävät häntä. Miley kertoo Britneyn kokeneen poptähden urallaan samankaltaisia hetkiä kuin hänkin.

– Kaikilla tulee vastaan se aika elämässään, kun he eivät halua tulla valokuvatuksi joka päivä. Britneyllä ei ollut ikinä elämässään niitä hetkiä, jolloin hän pystyi vain sanomaan ”Minulla on nyt ongelmia ja haluan olla itsekseni”, Miley kuvailee.

– Minullakaan ei ole. Siksi on hyvä että elämässäni on joku, joka ymmärtää minua, tähti jatkaa.

Parikymppinen Miley vierailee parhaillaan Euroopassa, ja hän sai heti Saksaan rantauduttuaan ruokamyrkytyksen huonoksi menneestä sushista. Hän joutui perumaan useita tapaamisia sairastumisensa takia.