Courteney Cox loukkaantui lomalla – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt Courteney Cox esiintyy nykyään nuoria miehiä iskevien vanhempien naisten elämästä kertovassa Puumanainen-televisiosarjan pääroolissa. Näyttelijättären avioero David Arquettesta astui kesäkuussa vihdoin voimaan.

Nyt Courteney on kohdannut valitettavan tapaturman lomallaan Meksikossa. Näyttelijätär oli ollut lomailemassa Cancunissa, kun hän oli yllättäen liukastunut. Kaunotar otti kaatumisen kädellään vastaan, jolloin hänen ranteensa murtui.

Vamma johti Courteneyn loman keskeyttämiseen. Paikallisten lääkäreiden mukaan murtuma on vakava, joten suosikkinäyttelijätär suuntasi heti takaisin kohti Yhdysvaltoja. Vielä ei ole selvää, joudutaanko murtunut ranne leikkaamaan.

48-vuotias tähti erosi vuonna 2010 näyttelijä David Arquettesta, jonka kanssa hän oli naimisissa vuodesta 1999 lähtien. Pariskunta kuitenkin täytti viralliset eropaperit vasta kesäkuussa 2012. Lopullinen vahvistus eron virallistamisesta tuli vasta äskettäin ylemmän tuomioistuimen tuomarin käsiteltyä tapausta. Courteney ja David ovat pyytäneet yhteishuoltajuutta kahdeksanvuotiaalle Coco-tyttärelleen.