Odottamaton näky: Nainen kerjäsi kadulla rahaa silikonirintoihin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Autoteiden varrella näkee välillä kylttien kanssa rahaa kerjääviä ihmisiä. Kyseessä on usein koditon tai muuten vain avun ja rahan tarpeessa oleva ihminen. Nyt Christina Andrews -niminen amerikkalaisnainen on noussut otsikoihin samankaltaisen kerjäämisen myötä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen ei kuitenkaan kerjää rahaa ruokaan tai yösijaan. Floridalaisnainen haluaa itselleen isommat rinnat. Neitokaisen silikonihaaveista raportoi muun muassa KHOU11-uutiset.

Andrewsin pitelemässä kyltissä lukee, ettei hän ole koditon, hän vain haluaa isommat rinnat. Neitokainen on edennyt hankkeessaan jonkin verran, sillä osa ohikulkijoista todella pysähtyi tempauksen aikana antamaan hänelle rahaa. Nainen on itse kertonut, kuinka hän luuli että kaikki vain nauraisivat hänelle ja kulkisivat ohitse.

– Haluan vain isommat rinnat koska en ole tyytyväinen näihin jotka minulla on, ja ajattelin että tämä on hyvä tapa tehdä se, Christina Andrews kertoo KHOU11-kanavallle.