Ruokakriitikot ihastuivat ravintolan pizzoihin – paljastuivat pakasteiksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eräs manchesterilaispizzeria on saanut paljon kehuja uskomattoman maukkaiden pizzojensa myötä. Kyseessä on vastikään ovensa avannut La Pizzeria Ristorante -niminen ravintola. Paikan omistaja Gary Newborough on nyt onnistunut höynäyttämään ruokakriitikoita.

Ravintola oli kutsunut avajaistensa yhteydessä 100 paikallista kriitikkoa ja ruoka-intoilijaa maistamaan pizzerian annoksia. Brittiravintolan pizzat saivat kriitikoilta hurjasti kehuja. Tarjoilun lopuksi Newborough yllätti paikalle saapuneet kriitikot kertomalla, että kaikki pizzat ovat läheisestä ruokakaupasta ostettuja pakastepizzoja.

– Halusimme nähdä huomaavatko he eron tuoreen ja kaupasta ostetun pakastepizzan välillä. Ilmiselvästikin ihmiset eivät huomanneet eroa, ja he olivat aika vaikuttuneita siitä, että he olivat pitäneet siitä niin paljon, Gary Newborough kertoi Daily Mailille.

Osa ilmaisen aterian saaneista kriitikoista oli kuitenkin kokenut tulleensa huijatuksi. Newborough on saanut puolelleen myös tukijoita. Temppua on kutsuttu Twitterissä ”oudoimmaksi jutuksi Manchesterin ruokaympyröiden historiassa”. La Pizzeria Ristorante tulee tarjoilemaan pakastepizzoja asiakkailleen vielä syyskuun ensimmäiseen viikkoon asti.