”Strippiklubit pelastavat avioliittoja”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Strippiklubeilla alituisesti ravaava mies on harvan naisen unelmakäsitys puolisosta. Nyt eräs amerikkalaisakateemikko on tehnyt kuuden vuoden taustatutkimuksen kirjaansa varten. Tutkija on nyt varma, että strippiklubit yllättävää kyllä pelastavat avioliittoja.

Katherine Frank vietti kuusi vuotta stripteasetanssijana G-Strings and Sympathy: Strip Club Regulars and Male Desire -kirjaansa varten. Amerikkalaisnainen on myös kirjoittanut samasta aiheesta väitöstutkimuksensa. Salon-lehti kertoo, että Frank huomasti Washington DC:ssä sijaitsevilla strippiklubeilla työskennellessään erikoisia asioita miehistä.

Naisen mukaan klubien tapahtumat eivät vastoin yleistä käsitystä tuhoa avioliittoja. Akateemikon haastattelemat, naimisissa olleet miehet kertoivat klubeilla käymisen olevan enemmän vain rajojen rikkomista ja jännittävää. Miehet kuitenkin pitävät strippareita vain fantasiana.

Frank itse ei pitäisi siitä, jos hänen oma miehensä ravaisi strippiklubeilla. Naisen mukaan tämä kuitenkin johtuu ainoastaan siitä, ettei hän halua miehen käyttävän heidän vähiä rahojaan tanssijoille maksamiseen. Tutkija kertoo lehdelle huomanneensa kokeilunsa aikana, että miesten naismaut ovat paljon vaihtelevammat kuin mitä hän osasi ajatella.

– Huomasin että miehillä on paljon vaihtelevammat näkemykset siitä, minkälaiset vartalot ovat kauniita tai seksikkäitä kuin mitä naiset luulevat heillä olevan, Katherine Frank summaa.