Suuseksiä lentokoneessa – vankilatuomio uhkaa pariskuntaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä kymppikerhoon havittelevat harrastavat seksiä lentokoneen vessassa tai siten, etteivät kanssamatkustajat näe puuhasteluita. Nyt kuitenkin eräs pariskunta päätti harrastaa oraaliseksiä muista matkustajista välittämättä.

Oregonista Nevadaan matkalla ollut lento sai ylimääräisen ohjelmanumeron oregonilaisen pariskunnan vehtaillessa penkeissä täysin avoimesti. Jessica Stroble oli avannut vieressään istuvan Christopher Martinin housut ja ottanut miehen peniksen suuhunsa.

Vieressä istuneiden matkustajien mukaan Jessica oli hyväillyt Christopheriä aikansa, kunnes pyyhki suunsa samalla, kun mies laittoi sukupuolielimensä takaisin housuihin. Lento kesti 1,5 tuntia ja he harrastivat suuseksiä myöhemmin uudestaan myös juomatarjoilun jälkeen. Christopher otti myös Jessican rinnan ulos paidan sisältä ja suuteli sitä.

Lentohenkilökunta pyysi pariskuntaa lopettamaan oraaliseksin. Pariskuntaa saattaa odottaa kolmen kuukauden vankilatuomio rivon, siveettömän ja säädyttömän lentokonekäyttäytymisensä johdosta.