Jack Osbournesta toistamiseen isä – perhe-elämä rauhoitti hulivilipojan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

27-vuotias Jack Osbourne meni viime vuoden lopulla naimisiin Lisa Stellyn kanssa. Pariskunnalla on vuoden 2012 huhtikuussa syntynyt Pearl-tytär. Miehellä todettiin MS-tauti vain kaksi viikkoa esikoisensa syntymän jälkeen.

Jack Osbournelta katosi 60 prosenttia näkökyvystä ensimmäisen MS-tautivuoden aikana. Mies on kuitenkin ylläpitänyt terveyttään ja kertoo keskittyvänsä mielellään perhe-elämään. Siksi tuore vauvauutinen oli iloinen yllätys sekä hänelle että Lisalle ja Pearlille.

– Olemme todella innoissamme toisesta lapsesta. Raskauteni on edennyt toiselle kolmannekselle ja voin loistavasti. Yritän syödä kaikkea mitä näen. Olemme todella onnekkaita, että perheemme kasvaa jälleen ja tyttäremme saa uuden sisaruksen. Hullua, että pian perheeseemme kuuluu neljä jäsentä, Lisa kirjoitti Raddest Mom -nimisessä blogissaan.

Taannoin pahassa päihdekoukussa ollut realitytähti Jack Osbourne pääsi vieroitushoidon avulla eroon huume-, lääke- ja alkoholiongelmistaan. Sittemmin nuori mies ryhtyi urheilemaan ja pudotti rutkasti painoaan. Nyt mies kertoo naimisiinmenon ja lasten rauhoittaneen häntä entisestään. Lisäksi sairaus on antanut hänen elämäänsä uutta perspektiiviä.