Tältä kuulostaa Lady Gagan uusi kappale – julkisuustemppu onnistui

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga on tekemässä paluuta esiintymislavoille, ja eilen hän julkaisi uuden singlensä ennen aikojaan. Kappaleen nimi on Applause, ja se on ensimmäinen single neitokaisen tulevalta ARTPOP-levyltä.

Kappaleen julkaisu ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Lady Gaga joutui julkaisemaan kappaleen etuajassa, sillä siitä oli vuotanut huonolaatuisia versioita nettiin ennen aikojaan, E! Online uutisoi. Kappale oli tarkoitus julkaista 19. elokuuta. Kappaleen vuotamista pidetään kuitenkin Gagan julkisuustemppuna.

Lady Gagan fanien pitkä odotus palkitaan 11. marraskuuta, jolloin tähden uusin levy julkaistaan. Sitä ennen laulajatar nähdään MTV Video Music Awards -gaalan lavalla 25. elokuuta.

Lady Gaga joutui äskettän kiusaamisväitteiden kohteeksi. Artistin kerrotaan elävän kaksoiselämäänsä siten, että hänen oikea persoonallisuus on unohtunut ja hän elää vain maailmanmaineessa olevan pop-persoonan, eli Lady Gagan, elämää. Jopa hänen äitinsä kutsuu häntä Gagaksi eikä naisen oikealla nimellä, joka on Stefani Germanotta. Lisäksi hänen väitetään kiusaavan omaa henkilökuntaansa.