Selena Gomez juhli bikineissä – twiittasi itse kuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Selena Gomez on noussut viime aikoina otsikoihin lähinnä hänen edesmenneestä on-off -suhteestaan poptähti Justin Bieberin kanssa. 21-vuotias tähti on kuitenkin luonut myös itse menestyksekästä uraa poptähtenä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Selena Gomez valmistautuu Stars Dance parhaillaan Stars Dance -kiertueelleen, mutta sitä ennen tähti on ehtinyt vielä juhlimaan hieman ystäviensä kanssa. Laulajakaunotar julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän viettää aikaa kahden ystävättärensä kanssa vihreissä, retrohenkisissä bikineissä.

Selena Gomez nousi ihmisten tietoisuuteen näyttelijänä, kun hän aloitti uransa seitsemänvuotiaana yhdessä Demi Lovaton kanssa. Musiikillinen ura käynnistyi vuonna 2006 Brain Zapped -elokuvan tunnuskappaleella. Neitokainen muistetaan etenkin myrskyisästä suhteestaan kanadalaiseen Justin Bieberiin, ja äskettäin Selena tunnusti, että poppari on hänen elämänsä mies.