Victoria Beckham lensi helikopterilla koulun vanhempainiltaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vastikään jalkapallouransa lopettaneen David Beckhamin tiedetään vaalivan kaunista Victoria-vaimoaan ja järjestävänsä tälle huikeita lahjoja ja yllätyksiä. Entinen Spice Girls -laulaja työskentelee nykyään muotisuunnittelijana omien vaatelinjastojensa parissa.

Nyt Victoria kuitenkin hämmästyttää ökyilyllään. Neitokaiselle oli sovittu muotikuvaukset Australian Vogue-lehden kanssa samalle päivälle kun hänen täytyi tavata vanhimman poikansa Brooklynin opettajia. Nokkela neitokainen ei halunnut perua kumpaakaan menoa, vaan hän päätti ottaa käyttöönsä hieman tavallisesta poikkeavan kulkuneuvon.

Voguen päätoimittaja Edwina McCann kertoo Daily Star -lehdelle, että Victoria hankki muotikuvauksiin helikopterin odottamaan häntä. Aikataulut venyivät kuten odotettu oli, ja julkkisäiti loppujen lopuksi lensi poikansa vanhempainiltaan helikopterilla. Kulkuväline on herättänyt huomiota erityisesti sen takia, että Victoria kertoi samaisessa Vogue-haastattelussa perheensä olevan paljon tavallisempi, kuin mitä ihmiset uskovat.

Beckhamien perheonni kukoistaa ja he ovat muuttaneet pysyvästi takaisin Eurooppaan. Pariskunnan muuttosuunnitelmia vauhdittivat Victorian ensimmäisen muotiputiikin avaaminen Lontooseen. Perhe vuokraa tällä hetkellä Lontoossa miljoonakartanoa, mutta etsivät omaa kotia.