Julia Roberts kiusasi lihavaa siskoaan – ajoi tämän laihdutusleikkaukseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts on vuosien varrella tullut tunnetuksi muun muassa Pretty Woman ja Notting Hill -elokuvista. Hollywood-tähti voitti vuonna 2001 Oscar-palkinnon roolistaan Erin Brokovichina tämän elämästä kertovassa elokuvassa. Nyt neitokaisen sisko on astunut julkisuuteen.

Robertsin nuorempi sisko, 37-vuotias Nancy Motes on avautunut Daily Mailille suhteestaan kuuluisaan siskoonsa. Naisen mukaan Julia on aina kiusannut häntä ylipainon takia. Motes on itsekin vuosien varrella yrittänyt tehdä läpimurtoa näyttelijättärenä, mutta hänen uransa ei koskaan lähtenyt käyntiin. Naisen mukaan suosikkinäyttelijätär huomautteli hänelle jatkuvasti hänen ylipainostaan.

Loppujen lopuksi Motes ajautui vatsalaukun ohitusleikkaukseen, koska hän ei enää jaksanut sitä, että hänet tunnettiin vain ”Julia Robertsin lihavana pikkusiskona”. Amerikkalaisnainen joutui ottamaan pankkilainan 20.000 dollaria maksanutta leikkausta varten, sillä hän ei halunnut kysyä apua rikkaalta siskoltaan. Motes on laihtunut leikkauksen jälkeen yli 44 kiloa.

– Kun olin lukiossa ja hän oli aikuinen, hän muistutti minulle että olin ehdottomasti ylipainoinen. Hän teki sen minulle melko selväksi ja ei-niin kohteliaalla tavalla, Nancy Motes kertoo suhteestaan kuuluisaan siskoonsa.