Hollywoodin lyhyimmät avioliitot listattiin – mukana Britney ja Pamela

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avioliittoja solmitaan rakkauden huumassa joskus pika-aikatauluilla, ja sitten pienen yhdessäolon jälkeen huomataankin, ettei Amorin nuoli osunutkaan ihan oikeaan. Julkkikset ovat etenkin kunnostautuneet tässä, ja nyt on listattu kaikkien aikojen lyhyimmät Hollywoodin avioliitot.

Listalle nousee tietysti Baywatch-tähti Pamela Andersson, joka viihtyi ensin Rick Salomonin kyljessä kymmenen viikkoa ja sen jälkeen Kid Rockin kanssa kuusi kuukautta ennen eroja. Myös Drew Barrymore on piipahtanut pikaliitossa, kun hän avioitui ravintoloitsija Jeremy Thomasin kanssa 19 päivän ajaksi vuonna 1994. Seuraavan aviomiehensä, Tom Greenin kanssa, näyttelijätär jaksoi olla naimisissa hieman yli vuoden.

Muistaako kukaan Jim Carreyn avioliittoa Lauren Hollyn kanssa? Heidän onnensa kesti kymmenen kuukautta, vuoden 1996 syyskuusta vuoden 1997 heinäkuuhun. Vielä vähemmän kesti Milla Jovovichin ja Shawn Andrewsin vuonna 1992 solmima avioliitto, kun pariskunta jätti eropaperit jo kahden kuukauden jälkeen. Milla oli tuolloin 16 ja Shawn 21.

Tuoreessa muistissa on Kim Kardashianin ja NBA-pelaaja Kris Humphriesin 72 päivän pituinen avioliitto. Femail Firstin mukaan kyseessä oli realityjulkimon toinen avioero. Kaikista lyhyin avioliitto on kaiketi ollut Britney Spearsin ja Jason Allen Alexanderin Las Vegasissa vannoma pikaliitto, joka kesti vaivaiset 56 tuntia.