One Direction -tähti liittyi fanittamaansa jalkapallojoukkueeseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -kokoonpano on tämän hetken suosituin poikabändi. Äskettäin yhtyeen komistus Louis Tomlinson kertoi vannoneensa tyttöystävänsä Eleanor Calderin äidille, ettei aio ”naida kaikkea, mikä liikkuu”.

Nyt yksi 21-vuotiaan poptähden pitkäaikaisista unelmista on toteutumassa. Tomlinson pääsee nimittäin pelaamaan suosikkijoukkueensa Doncaster Roversin riveissä, Daily Mail -lehti kertoo. Laulaja on ollut pitkään kyseisen jalkapallojoukkueen suuri fani.

Kyseessä on hyväntekeväisyystempaus sheffieldiläisen Bluebell Wood Children’s Hospice -sairaalan hyväksi. Miehen odotetaan harjoittelevan tällä kaudella joukkueen kanssa. Lastensairalaan edustaja on kertonut heidän olevan erittäin otettuja komistuksen hyvästä eleestä.

– Tämä on aina ollut minun lapsuudenunelmani. Koen olevani erittäin onnekas tultuani pyydetyksi Roverseihin ja voidessani auttaa sekä seuraa että uskomatonta hyväntekeväisyysjärjestöä Bluebell Woodia, mistä tässä kaikessa on kysymys, Louis Tomlinson selittää lehdelle.