Poikabändin poseerasi alastomana – sivalsi Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen pop-rock yhtye Emblem3 osallistui vuonna 2012 YhdysvaltainThe X Factor -kilpailun toiselle kaudelle. Wesley ja Keaton Strombergin ja Drew Chadwickin muodostama trio päätyi kilpailussa vasta neljännelle sijalle.

Sijoituksestaan huolimatta he onnistuivat solmimaan sopimuksen mediamoguli Simon Cowellin Syco Records -levy-yhtiön kanssa. Nyt Emblem3 on kerännyt huomiota tuoreella Twitter-kuvalla, jossa he irvailevat poptähti Justin Bieberin kustannuksella.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Otoksessa yhtyeen jäsenet poseeraavat alastomana, peittäen intiimialueensa soittimillaan. Kuva parodioi Bieberin aikaisemmin tällä viikolla julkisuuteen vuotaneita kuvia, joissa tähti poseeraa niin ikään ilkosillaan, akustinen kitara alapäänsä suojana.

– Hei Justin Bieber! Me olemme Kanadassa, valmiina jammailemaan kanssasi!, bändi kirjoitti kuvan oheen.

Daily Mail -lehden mukaan Justin Bieberin fanit eivät ole pitäneet Emblem3:n vitsiä hauskana, vaan kuva on synnyttänyt Twitter-taisteluita muusikoiden fanien keskuudessa. Lisämaustetta tilanteeseen tuo se, että yhtye on parhaillaan mukana Bieberin ex-tyttöystävän, Selena Gomezin kiertueella lämmittelybändin roolissa.