Unelmien poikamies -kaunotar löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Unelmien poikamies on amerikkalaisen ABC-kanavan suosittu realitysarja. Parinmuodostusohjelma on ollut suosittu myös Suomessa. Nyt sarja on kohdannut suru-uutisen, sillä sen 14. tuotantokaudella nähty kaunotar Gia Allemand on menehtynyt 29-vuotiaana.

Mallina työskennelleen naisen uskotaan tehneen itsemurhan. TMZ:n mukaan kaunotar menehtyi neworleansilaisessa sairaalassa aivo- ja elintoimintojen heikennettyä. Allemandin poikaystävä, NBA-pelaaja Ryan Anderson, löysi naisen hirttäytyneenä tämän kotoa viime maanantaina.

Neitokaisen menehtyminen on saanut aikaan valtavan suruvalitteluvyöryn esimerkiksi Twitterissä. Muun muassa kaunottaren tunteiden kohteena Unelmien poikamies -sarjassa toiminut Jake Pavelka on kirjoittanut Twitteriin, ettei hän kykene lopettamaan itkemistä. Allemandi sijoittui kolmanneksi Pavelkan Unelmien poikamies -tuotantokaudella.

– Gia oli kaikkein kaunein tuntemani ihminen sisältä- ja ulkoapäin, ja hän aina hymyili ja sai kaikki ympärillään hymyilemään, Allemandin poikaystävä Ryan Anderson kertoo lausunnossaan.