Pettämiskohu paisuu: Khloe Kardashian ei silti aio hakea avioeroa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

29-vuotiaan Khloe Kardashianin aviomiehen Lamar Odomin väitettiin hiljattain pettäneen naista yli vuoden kestäneen salasuhteen merkeissä. Tämän jälkeen asianajaja Polina Polonsky on astunut julkisuuteen kertomalla, että myös hänellä on ollut suhde Lamarin kanssa.

Khloen on aiemmin kerrottu uskovan viimein miehensä ympärillä liikkuviin pettämishuhuihin. Neitokainen ensin puolusteli miestään, mutta ääni kellossa on mitä ilmeisemmin muuttunut. 29-vuotiaan realitykaunottaren äiti Kris Jenner on nyt kommentoinut julkisesti tyttärensä avioliiton tilaa.

Manageriäidin mukaan pariskunta ei ole missään nimessä eroamassa. Avioerosta ei ole ollut naisen mukaan edes puhetta, TMZ uutisoi. Kris ei kuitenkaan sanonut, onko liikkeillä olevissa huhuissa mitään totuuden siementä. Nainen vakuuttaa, että neljä vuotta naimisissa ollut pariskunta on puheväleissä, sillä he molemmat vierailivat hänen luonaan muutama päivä sitten.

Koripallotähti Lamar Odom yhdistettiin aiemmin stripparina työskentelevään Jennifer Richardsoniin, jonka kanssa mies on huhujen mukaan viihtynyt vuoden päivät salasuhteessa. Richardsonin mukaan koripalloa ammatikseen pelaava Odom oli väittänyt avioliittonsa olevan vain liiketoimi. Kaunotar kaatoi lisää suolaa Khloen haavoihin kertomalla lehdelle, että tämän aviomiehellä on ollut hänen lisäkseen useita muita kumppaneita – ja tässä hän oli ilmeisesti oikeassa.