Mies halusi suudella tyttöjen takapuolia – tarjosi 200 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme usein uutisoineet itseään hyväilevistä veijareista, jotka julkisilla paikoilla intoutuvat hieromaan sukupuolialuettaan muiden ihmisten nähden. Toisinaan omaromantiikka jopa äityy niin voimakkaaksi, että silminnäkijöiden on soitettava virkavalta apuun.

Nyt Floridan poliisi etsii miestä, joka oli tarjonnut Yhdysvaltojen itärannikon Venicellä kahdelle tytölle rahaa siitä, että hän voisi suudella neitokaisten takapuolia. Summaksi tytöt kertovat 200 dollaria, eli 150 euroa. Mies oli esittänyt pyyntönsä paperilapulla, jossa myös luki, että hän on valmis koskettelemaan samalla itseään, WPBF-TV -televisiokanava raportoi.

Tyttökaksikko ei kuitenkaan reagoinut miehen kutsuun, joten säädyttömiä ehdotellut herra päätti ryhtyä itsensä hyväilyyn omatoimisesti. Neitokaiset nappasivat lapusta kuvan, ja se lähetettiin myös The Venice Scoop -julkaisun Facebook-sivulle. Poliisi etsii tekijää.