Näin moni nainen valehtelee vaatekokonsa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Naisille vaatekoot ovat varmasti arempi aihe kuin miehille. Nyt tuore tutkimus on paljastanut, että neitokaiset ovat yllättävän valmiita valehtelemaan omasta vaate- ja rintaliivikoostaan. Omasta koosta tunnustaa valehtelevansa jopa lähes puolet naisista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Asdan suorittaman tutkimuksen mukaan vaatekoosta valehdellaan pääasiassa omalle puolisolle, työkavereille ja ystäville. 77 prosenttia tutkimukseen osalllistuneista brittinaisista paljasti toivovansa olevansa yhtä vaatekokoa pienempiä. Vain kahdeksan prosenttia vastanneista oli täysin tyytyväisiä omaan kokoonsa, Daily Mail kertoo.

Jopa 60 prosenttia neitokaisista myönsi kertoneensa omistavansa yhtä kokoa todellista suuremmat rinnat. 34D paljastui vastanneiden keskuudessa kaikkein halutuimmaksi rintaliivikooksi. Ehkä hieman yllättäen 78 prosenttia naisista myönsi valehdelleensa jopa kengänkoostaan. Isot jalat koetaan noloina, ja vastanneiden mukaan koko 38 on kaikkein ihanteellisin.