Simon Cowell jätti lapsensa äidin – ei halua tavata

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka 53-vuotias Simon Cowell on saattanut ystävänsä ex-vaimon Lauren Silvermanin raskaaksi ja nainen haaveilee astelevansa vihille musiikkimogulin kanssa. Nyt Cowell on käskenyt tulevan lapsensa äitiä pysymään hänestä kaukana.

Suhdesoppa syveni raskausuutisen jälkeen entisestään, kun Simon kertoi jättäneen Laurenin kuusi viikkoa ennen raskauden julkistamista. Musiikkimoguli on sanonut, että tahtoo hoitaa lapsikohun kuntoon tyylillä ilman, että ihmisten tunteita satutettaisiin. Hän on myös myöntänyt olevansa hieman hämmentynyt isäksi tulemisesta, mutta tahtoo tukea lapsensa äitiä kaikin mahdollisin keinoin.

Simon lensi pian kohu-uutisen jälkeen Välimerelle ystäväporukalla rentoutumaan. Lauren on pyytänyt pääsevänsä mukaan, mutta Simon on kieltäytynyt lisäseurasta. The Sunin mukaan mies tahtoo panna asiat päässään kuntoon ja odottaa, että pöly hänen ympärillään laskeutuu.

Simonin kerrotaan viettäneen leppoisia poikamiespäiviä jahdillaan. Silminnäkijöiden mukaan mukana on paljon miehen ystäviä ja he nautiskelevat elosta Dom Perignon -samppanjan kera. Muuten lomailijoiden tunnelmaa kuvaillaan rauhalliseksi, sillä Simon viettää paljon aikaansa omissa oloissaan.

Laurenin äiti on julkisesti syyttänyt tytärtään hankkiutuneen tahallaan raskaaksi miljonääri-Simonille. Eri lähteiden mukaan Simon on määrätty maksamaan tulevan lapsensa äidille vuosittain 3,5 miljoonaa euroa elatusmaksuja kunnes lapsi täyttää 21 vuotta. Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö.