Erotiikkakirja Batmanin ja Robinin homosuhteesta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

DC Comicsin Batman-hahmo lukeutuu monen sarjakuvaharrastajan suosikkihahmoihin. Viittasankari seikkailee tarinoissa uskollisen apurinsa Robinin kanssa. Nyt kaksikon suhde on väritetty hieman eri tavalla uudessa erotiikkapainotteisessa romaanissa.

Erotic Lives of the Superheroes -kirja nimittäin kertoo Batmanin ja Robinin ”äärimmäisestä” seksielämästä. Kirjan kirjoittaja Marco Mancassola uskoo, että paljon aikaa keskenään viettänyt kaksikko on ollut alkuperäisissäkin sarjakuvissa homosuhteessa, The Independent raportoi. Mies pohjaa näkemyksensä Batmanin seksuaalisuudesta tehtyihin spekulaatioihin, joita on ollut liikkeellä aina sarjakuvien ilmestymisestä asti.

– Batmanilla on aina ollut synkkä puoli. Ja sen ei pitäisi olla yllätys, että minun versioni tästä hahmosta nauttii omituisista fetisseistä ja äärimmäisestä seksistä, Marco Mancassola selittää The Independentille.

Erotiikkakirjassa seurataan myös muiden DC Comicsin hahmojen seksielämää. Muun muassa Teräsmies, Herra Fantastinen ja Mystikko ovat päässeet tähdittämään erikoista uutuuskirjaa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Batmanin seksuaalisuus on nostettu esille. Homohuhut ovat tuttuja myös sarjakuvaa kirjoittaneelle Grant Morrisonille.

– Hänen on tarkoitus olla heteroseksuaali, mutta koko konseptin lähtökohta on täysin homo, Morrison summaa.