Harry Styles kalastusonnettomuudessa – koukku takamukseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

One Direction -tähti Harry Styles julkaisi hiljattain ensimmäisen itse tekemänsä kappaleen nimeltään Don’t Let Me Go. Silti nuori mies keikkailee edelleen bändinsä kanssa. Taannoin hän paljasti keräilevänsä erikoisia puhallinsoittimia kiertueella ollessaan.

Nyt ohjaaja Morgan Spurlock on kertonut Daily Star -lehdelle erikoisesta kalastusonnettomuudesta, johon Styles on joutunut. Onnettomuus sattui yhtyeen This Is Us -nimisen 3D-dokumentin kuvauksissa. Poikabändiläiset olivat päättäneet lähteä kalaan kameraryhmän taltioidessa heidän liikkeitään.

– Olimme kaikki kalassa ja Harry onnistui jotenkin saamaan koukkunsa jumiin. Ensin sormeensa, ja myöhemmin takamukseensa. Se tullaan ehdottomasti näkemään elokuvassa, ohjaaja Spurlock summaa.

Kivuliaan kalastusreissun sijaan vaikeinta This Is Us -elokuvan tekemisessä oli Spurlockin mukaan suurten fanilaumojen sietäminen. Miehen mukaan laulajapojat joutuivat kuvausten aikana jopa juoksemaan karkuun kiljuvia fanejaan. Yhtyeen Niall Horan on aiemmin kommentoinut, että suuret ihmislaumat ovat välillä hieman pelottavia, ja että mies on kiitollinen heidän hyvästä turvallisuustiimistään.

One Direction on ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa, eli yli 20.000 kappaletta.