Kardashian varmisti lapsensa isyyden DNA-testillä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kahden lapsen julkkisäiti Kourtney Kardashian synnytti Penelope-tyttären viime kesänä. Kyseessä on neitokaisen toinen lapsi kumppaninsa Scott Disickin kanssa. Perheen vanhin lapsi on kolmevuotias Mason-poika. Miesmalli Michael Girgenti on väittänyt, että hän on pojan oikea isä.

Kourtney Kardashian on kiistänyt miehen väitteet, ja hän on painottanut pitkäaikaisen kumppaninsa Scott Disickin olevan sekä Masonin että Penelopen isä. Miesmalli tapasi kaunottaren vuonna 2008 muotikuvausten yhteydessä. Komistuksen mukaan he löivät pikaisesti hynttyyt yhteen maaliskuussa 2009, jolloin he hänen mukaansa harrastivat suojaamatonta seksiä.

Nyt realitykaunotar on iskenyt vastaan hankkimalla DNA-testin, joka todistaa, että Scott on todella Masonin isä. TMZ kertoo, että miehen isyys on 99,99 prosenttisen varmaa. Oikeusjutun nostanut Girgenti ei kuitenkaan usko Kourtneyn hankkimia tuloksia, sillä hänen mukaansa ne on voitu väärentää.

Miesmalli vaatii edelleen, että kaunottaren lapsen isyys varmistetaan oikeuden määräämällä DNA-testillä. Girgenti vaatii oikeusjutussaan Mason-pojan yhteishuoltajuutta. Tapausta tullaan käsittelemään oikeudessa ensi kuussa.