Kirurgi etsii rakkautta – auttajalle ilmaisia kauneusleikkauksia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muita työkseen auttavat lääkärit vastaavat varmasti monen käsityksiä unelmadeiteistä. Eräällä newyorkilaislääkärillä on kuitenkin ollut huomattavia vaikeuksia löytää itselleen sitä oikeaa. Emil Chynn -niminen kirurgi on jopa valmis maksamaan sille, joka auttaa häntä.

Silmien laserleikkaukseen erikoistunutta klinikkaa pyörittävä Chynn on vuosien varrella kokeillut mitä erikoisempia keinoja löytää itselleen sopiva nainen. Amerikkalaismies julkaisi vuonna 2012 Columbian yliopistosta valmistuneiden lehdessä ilmoituksen, jossa hän lupasi lahjoittaa 10.000 dollaria hyväntekeväisyyteen, jos hänelle esiteltäisiin hänelle mieluisa nainen.

Nyt Huffington Post uutisoi lääkärin uudesta tempauksesta. Chynn on valmis maksamaan sille henkilölle, joka auttaa häntä löytämään unelmiensa naisen. Kirurgi tarjoaa 100 dollaria ensimmäisille treffeille pääsemistä. Mitä useammille treffeille hän pääsee, sitä enemmän hän on valmis tarjoamaan rahaa – tai vaihtoehtoisesti kirurgisia toimenpiteitä. Tarjolla on esimerkiksi silmien laserleikkausta ja botox-pistoksia.

Syy lääkärin ahdinkoon löytynee kuitenkin miehestä itsestään. Chynn on julkaissut listan vaatimuksista, jotka hänen deittinsä tulee täyttää. Naisen pitää muun muassa olla lapseton, 27 – 35 -vuotias, collegesta valmistunut ja vaaleaihoinen. Neitokaisen tulee myös olla vaatekooltaan 30 – 32, eli erittäin laiha.