Lemmikkikissan uskomaton tuuri – selvisi tunnin pesukoneessa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vanhan sanonna mukaan kissoilla on yhdeksän elämää. Nyt tämä vaikuttaa olevan totta ainakin erään brittikissan kohdalla. Lemmikkieläin oli nimittäin onnistunut hiipimään omistajiensa huomaamatta pyykinpesukoneeseen, joka laitettiin tämän jälkeen käyntiin.

Poppet-kissanpentu selvisi kaikkien yllätykseksi elossa huimasta seikkailustaan. Mirror-lehti kertoo, että kissa oli mennyt pesukoneeseen omistajansa Laura Gilholmen käännettyä sille selkänsä. Kone oli käynnissä tunnin ajan 50 asteen pesuohjelmalla.

Kaamea tapaturma valkeni Manchesterissa asuvalle Gilholmelle vasta siinä vaiheessa, kun hän avasi koneen luukun pesuohjelman päätyttyä. Kissa oli tajuton, eikä hän reagoinut omistajansa elvytysyrityksiin. Eläinlääkärin luona kissa saatiin kuitenkin virkoamaan, ja nyt kissa on jälleen kotona ilman minkäänlaisia pysyviä vammoja.

– En uskonut että hänellä olisi toivoa. Hän todellakin käytti yhden yhdeksästä elämästään. Tämän pitäisi toimia hellänä muistutuksena nuorten eläinten omistajille, eläinlääkäri John selittää lehdelle.