Ninjaksi pukeutunut mies sai naapuruston kauhun valtaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Välillä hyvää tarkoittavat ihmiset eivät saa ansaitsemaansa arvostusta. Nyt Yhdysvalloissa pohditaan, onko näin käynyt 19-vuotiaan nuorukaisen kohdalla. Mies oli nimittäin pukeutunut ninjaksi ja hiippaillut omakotitaloalueella pesäpallomailan kanssa.

Epäsopivasta käytöksestä ja norkoilusta syytetty Todd Kapcsos on puolustanut omituista käytöstään sanomalla, että hän vain yritti auttaa paikallista poliisia. Viranomaisten mukaan nuorukainen säikäytteli asukkaita Johnstownissa hiippailemalla alueella pesäpallomailan kanssa ja mustiin vaatteisiin pukeutuneena.

AP kertoo Kapcsosin peittäneen kasvonsa naamiolla. Nuorukainen on tunnustanut liikkuneensa puskissa ninjamaisesti. Miehen mukaan hän harjoitteli ”ninjaliikkeitä”. Kapcsos perustelee seikkailujaan sillä, ettei poliiseja ole tarpeeksi turvaamaan asuinalueen turvallisuutta.

Paikalliset eivät ole kuitenkaan ottaneet miehen elettä avosylin vastaan. Miehen kerrotaan näyttäneen aivan murtovarkaalta tummine vaatteineen ja pesäpallomailoineen. Alueella asuva Cris Trevino sanoi nähneensä nuorukaisen ”juoksevan kuin ninja, ei niin kuin normaali hölkkäävä ihminen”.

– Ninja juoksi kujan poikki ja suoraan poliisin syliin, Chris Trevino summaa Kapcsosin seikkailun loppua.