Paris Jacksonin itsemurhayrityksen syy paljastui

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Michael Jacksonin kuolemasta tuli vastikään kuluneeksi neljä vuotta. Tähden lapset ovat olleet isänsä kuoleman jälkeen runsaasti julkisuudessa. Viimeisin kohu nousi, kun 15-vuotias Paris Jackson yritti taannoin itsemurhaa. Neitokainen asuu tällä hetkellä hoitolaitoksessa.

Michael Jacksonin sukulaiset vaativat parhaillaan jättikorvauksia keikkapromoottori AEG Liveltä. Nyt oikeudenkäynnissä ollaan kuultu Parisin äitiä Debbie Rowea, joka on avautunut tyttärensä vaikeasta tilasta, TMZ kertoo. Masentunut 15-vuotias ei ole vielä päässyt yli isänsä kuolemasta.

– Hän yritti tappaa itsensä… Hänellä ei ole elämää. Hän kokee, ettei hänellä ole enää elämää, Debbie Rowe selitti oikeudessa.

Rowen mukaan hän on ollut tyttäreensä yhteydessä joka päivä tämän kesäkuun alussa tapahtuneen itsemurhayrityksen jälkeen. Nainen selitti oikeudessa, että suurin syy Parisin itsetuhoisuuteen on se, että tyttö menetti sielunsa isänsä kuoltua. Rowen kerrotaan purskahtaneen itkuun todistajanaitiossa.