Poliisit auttoivat Guns N’ Roses -tähden kosinnassa – toimet tutkitaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Daren Jay ”DJ” Ashba liittyi maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan Guns N’ Rosesin uuteen kokoonpanoon vuonna 2009. Kitaristi on aiemmin työskennellyt muun muassa Neil Diamondin ja Mötley Crüen kanssa. Nyt muusikkomies on kosinut tyttöystäväänsä Nathalia Henaota.

40-vuotias Ashba sai kosintaansa apua Las Vegasin poliisilaitokselta. Muusikkomies oli vienyt mallina ja näyttelijättärenä työskentelevän tyttöystävänsä helikopterilennolle poliisilaitoksen helikopterissa. Lennon jälkeen kaksikko saapui poliisien päämajalle, jossa hän kosi Henaota romanttisesti kuplivan ja ruusujen kera, Fox uutisoi.

Ongelmalliseksi tapauksen tekee se, että helikopterikyyditys suoritettiin poliisivoimien laskuun. Säästöjen kanssa kamppaileva poliisipiiri on rahaton, eikä hupilentoa olla katsottu hyvällä. Foxin mukaan tapauksesta ollaan käynnistetty tutkinta, jossa selvitetään, rikottiinko kosinnan yhteydessä poliisilaitoksen sääntöjä tai toimintatapoja.

Poliisilaitoksen sisäiset sotkut eivät kuitenkaan ehkä saa Ashbaa masentumaan, sillä Henao vastasi tämän kosintaan myöntävästi. Muusikkomies kirjoitti Instagramiin kyseessä olleen heidän elämiensä uskomattomin päivä. Pariskunta tapasi kolme vuotta sitten Roomassa.