Transformers-seksipommi säväytti tiukassa nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Toimintatähti Jason Stathamin kanssa seurusteleva kaunotar on nähty mallikuvien lisäksi myös valkokankaalla Transformers-elokuvan naispääroolissa. Viime aikoina Rosie on ollut tuttu näky julkkisjuhlissa.

Taannoin Rosie kuvattiin rinnat paljaana rannalla, mutta nyt vuorossa on ollut vapaailta yhdessä miesystävän, näyttelijä Jason Stathamin, kanssa Lontoon Sohossa. Näyttelijäpariskunta suuntasi The Groucho Clubille, jonne Rosie oli pukeutunut näyttävään nahka-asuun.

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä. Hänellä on oma Autograph-alusvaatemallistonsa, jota myydään brittiläisessa Marks & Spencer -tavarataloketjussa.