Playboy-pupu esitteli rintavakoaan ja turpeita huuliaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turpeahuulinen Shauna Sand horjui hiljattain Los Angelesissa hiekkarannalla pelkissä bikineissä ja korkokengissä samalla, kun hän kuvasi ranskalaista realitysarja Hollywood Girlsiä. Nyt nainen ikuistettiin samaisen sarjan kuvauksissa varsin antavassa asussa.

Shauna Sand käveli 15-senttisissä koroissaan pitkin kuuluisaa Sunset Boulevardia. Nainen oli pukeutunut raidalliseen mekkoon, jonka valkoinen yläosa esitteli mukavasti Playboy-pupun muhkeaa rintamusta. Massiivisiin huuliinsa hän oli valinnut pinkin sävyn. Eniten ehkä naisessa kuitenkin huomiota kiinnittivät hänen säihkyvät korkokengät, jotka tekivät 163-senttisestä leidistä peräti 178 senttimetriä pitkän.

Monen yllätykseksi 41-vuotias Shauna Sand on kunnostautunut myös opillisella tiellä, sillä neitokainen on saavuttanut korkeakoulututkinnon kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjelmasta Pariisissa. Nykyään hän on aikansa seksisymboli.