Uutuustuote vessakäynteihin: Shittens on pyyhkimisen uusi ulottuvuus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten vessareissuihin ei ole tullut vuosikymmeniin juurikaan muutoksia tai kehitystä, sillä vessapaperin käyttö on pysynyt länsimaissa yleisenä, vaikka esimerkiksi Japanissa wc-istuimet osaavat huuhdella ja kuivata alapään napin painalluksella. Nyt alalle on saatu uutuustuote, Shittens.

Kuva: Shittens
Kuva: Shittens

Shittens on vessapaperin sijaan käytettävä paperinen käsine, joka suojaa kerralla koko käden. Tunnetusta syystä sitä voidaan kuitenkin käyttää suuremmassa hädässä vain kerran, eli käsine täytyy vaihtaa jokaiselle vedolle. Tuote onkin kätevä lähinnä naisten pienemmässä hädässä. Tarjouksesta 20 kappaleen paketin Shittens-vessahansikkaita saa parhaillaan 9,95 dollarilla, eli yhden käsineen hinta on noin 0,40 euroa.