Johnny Deppin leffasta jättifloppi – syyttää nyt kriitikoita

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisnäyttelijä Johnny Depp tunnetaan muun muassa Pirates of the Caribbean -menestyselokuvista. Miehen tuorein elokuva The Lone Ranger ei kuitenkaan ole räjäyttänyt pottia katsojaluvuillaan. Nyt näyttelijäkomistus on avautunut elokuvan huonosta menestyksestä.

Deppin mukaan syy elokuvan kehnoon suoritukseen on sitä arvostelleissa elokuvakriitikoissa. Suosikkinäyttelijän mukaan kriitikot olivat antaneet arvionsa yli puoli vuotta ennen elokuvan julkaisemista. Depp summaakin Variety-lehden haastattelussa, ettei elokuvalla ollut mitään mahdollisuuksia menestyä kriitikoiden huonojen arvioiden johdosta.

Komistus ei ole yksin näkemyksensä kanssa. Elokuvan tuottanut Jerry Bruckheimer on kertonut Yahoolle, että kriitikot ovat varmasti vain arvioineet suuren luokan elokuvan budjettia, eikä itse tarinaa. Menestysohjaaja kuitenkin muistuttaa, ettei yleisöä kiinnosta elokuvaan käytetty rahasumma.

– Se on valitettavaa, koska se on loistava elokuva, se on eeppinen filmi. Siinä on paljon huumoria. Se on yksi niistä elokuvista, jonka kriitikot ohittivat aikanaan, mutta jonka he arvioivat uudelleen muutamassa vuodessa ja huomaavat tehneensä virheen, Jerry Bruckheimer summaa.