Julkkisten uskomattomimmat selitykset poliisille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkisuuden henkilöt tuntuvat päätyvän tavallisia tallaajia useammin ongelmiin lain kouran kanssa. Moni julkkis kuitenkin välttää vankilaan joutumisen lieventävien asianhaarojen johdosta. Nyt Celebuzz-sivusto on listannut uskomattomimmat tekosyyt, joita ollaan kuultu pidätetyiltä julkkiksilta.

Listalle on päätynyt näyttelijäkaunotar Winona Ryder, joka pidätettiin myymälävarkaudesta epäiltynä Beverly Hillsissä vuonna 2001. Poliisien tullessa paikalla neitokainen väitti tekevänsä taustatyötä tulevaa rooliansa varten. Selitys ei kuitenkaan mennyt läpi, ja Ryder tuomittiin yhdyskuntapalveluun, sakkoihin ja terapiaistuntoihin.

Sittemmin villit päivänsä taakseen jättänyt Nicole Richie viettää nykyään rauhallista perhe-elämää muusikkomiehensä Joel Maddenin kanssa. Neitokainen ei kuitenkaan aina ole ollut yhtä esimerkillinen kansalainen. Poliisi nimittäin pysäytti Richien vuosia sitten huolimattoman ajotavan johdosta, ja neitokainen syytti omituisesta ajotyylistään kuukautiskramppeja.

Britney Spears taas on ajanut autoa pieni poikansa sylissään. Poliisien puututtua neitokaisen touhuun hän kertoi syykseen sen, että ”olemme maalta”. Suosikkinäyttelijä Eddie Murphyn auto pysäytettiin vuonna 1997, ja miehen kyydistä löydettiin transvestiittiprostituoitu. Näyttelijä keksi poliisille olleensa vain ystävällinen ja antavansa prostituoidulle kyydin kotiin.