Magic Mike -elokuva saa poikkeuksellista jatkoa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi muun muuassa elokuvillaan She’s The Man ja Step Up. Viime vuonna näyttelijäkomistus nähtiin etenkin naiskatsojien janoamassa Magic Mike -elokuvassa stripparin roolissa.

Miehen omiin kokemuksiin stripparina perustuva elokuva tullaan nyt muuttamaan musikaalin muotoon. Tatum kertoo asiasta omilla virallisilla verkkosivuillaan. 33-vuotias näyttelijäkomistus vihjaili jo viime vuonna, että elokuvalle ollaan suunnittelemassa myös jatko-osaa.

Musikaalin tuottajina tulevat toimimaan Channing Tatum, hänen yhteistyökumppaninsa Reid Carolin, Magic Mike -elokuvan ohjaaja Steven Soderbergh, Cregory Jacobs ja Nick Wechsler. Tuotoksen musiikkikappaleista tulevat vastaamaan Tony ja Pulitzer -palkitut kirjoittajat Tom Kitt ja Brian Yorkey. Vielä ei ole selvää, milloin musikaali tullaan näkemään New Yorkin kuuluisalla Broadwaylla.

Channing Tatumin tähdittämässä Magic Mike -elokuvassa nähtiin myös muita Hollywoodin miestähtiä kuten Matthew McConaughey ja Alex Pettyfer. Elokuvassa näyttelijät esittelevät treenattuja vatsalihaksiaan muun muuassa esiintymislavalla kirkuvien naisten edessä. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 29. kesäkuuta 2012.