Mies yritti myydä pientä tyttövauvaa verkossa – poliisi iski nopeasti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa ylläpidettävä Craigslist on yksi maailman suurimmista osto- ja myyntipalstoista. Olemme kertoneet palstan omituisista ilmoituksista, joiden joukossa ovat muun muassa poikansa neitsyyttä kauppaava äiti, paljaspeppuista hipsterinaista etsivä mies ja Hitlerin kaksoisolentoa hakeva elokuvayhtiö.

Nyt uskomattomien myynti-ilmoitusten TOP 10 -listalle nousee ehdottomasti erään New Yorkin Staten Islandilla asuvan 22-vuotiaan miehen ilmoitus. Hän on yrittänyt myydä tyttöystävänsä vauvaa Craigslistillä kuvallisella ilmoituksella sadan dollarin hintaa vastaan.

Ilmoituksessa hän kirjoitti, että myytävänä on kahden kuukauden ikäinen tyttövauva, joka rakastaa leikkimistä, mutta hänellä on yksi ongelma. Lapsi nimittäin sairastaa astmaa ja tyttö käy myyjän mukaan hänen hermoilleen, joten siksi hän haluaa tyttöystävänsä jälkikasvusta eroon. Myynti-ilmoitus poistettiin nopeasti ylläpitäjien toimesta, mutta mies jätti seuraavana päivänä uuden ilmoituksen.

Nopeasti joku ilmoittikin vauvan myyjästä poliisille, ja mies yritti kiinni jäätyään selittää, että kyseessä oli vain vitsi tylsän elämänsä keskelle. Mies joutunee huonon huumorinsa takia vuodeksi vankilaan. Ilmoituksessa oli ollut myös tyttölapsen äidin numero, ja nainen oli saanut yhden puhelun potentiaaliselta ostajalta, Staten Island Advance -lehti raportoi.