Näyttelijätär tyttärensä kanssa bikineissä – kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen televisiotähti ja mallikaunotar Christie Brinkley on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Hänet noteerataan kuitenkin toisinaan viihdelehtien sivuilla esimerkiksi paljastavien asuvalintojen vuoksi.

Nyt Christie Brinkley on jakanut Instagram-tilillään näyttäviä kuvia itsestään ja tyttärestään kalastusreissulla. Kuvissa mallikaunotar ja 27-vuotias Alexa Ray Joel poseeraavat esimerkiksi yhdessä bikineissä. Toisessa kuvassa Christien ja muusikko Billy Joelin tytär esittelee puolestaan näyttävää kalasaalistaan.

58-vuotias amerikkalainen Christie Brinkley on näyttelijätär, joka nousi alunperin julkkistähdeksi supermallina. Hän sai kunnian poseerata 70- ja 80-luvuilla peräti kolmena vuonna arvostetun Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron sivuilla. Sittemmin hän teki mallimaailman pisimmän sopimuksen Cover Girl -kosmetiikkajätin kanssa ja avioitui rokkari Billy Joelin kanssa. Hänen nykyinen omaisuutensa on noin 80 miljoonaa dollaria.