Pettäjäsivusto selvitti: Rakastajatar tulee miehelle kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varatuille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan kysyi elokuun alussa käyttäjiltään, millaista osaa taloudellinen tasa-arvo näyttelee suomalaisissa salasuhteissa. Vastausten perusteella yli kaksi kolmasosaa varatuista naisista olettaa, että heidän rakastajansa maksaa parin romanttiset illalliset.

Miehistä puolestaan yli 85 prosenttia haluaa hoitaa kaikki uskottomuuteen liittyvät kulut. Kyselyn perusteella myös lahjojen saaminen on uskottomille naisille huomattavasti tärkeämpää kuin miehille.

– Monista asiakkaistamme tuntuu, että tasa-arvoa tuputetaan nykyään aivan liikaa. Uskottomuudesta haetaan useimmiten pakenemista arjesta sekä täyttymystä tukahdutetuille fantasioille. Asiakkaidemme unelmissa miehet ovat miehiä ja naiset naisia, sillä nämä roolit usein hämärtyvät modernissa parisuhteessa, Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal kertoo.

Pettäjien käsitys salasuhteiden taloudellisesta tasa-arvosta kuitenkin vaihtelee maittain. Victoria Milanin kysely tehtiin sivuston käyttäjille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Vastausten perusteella Pohjoismaiden naisista ruotsalaiset arvostavat eniten anteliasta pettäjämiestä. Suomalaisnaiset puolestaan ilmoittivat kaikkein mieluiten jakavansa kulut miehen kanssa.