Rikolliset iskivät BB-Sarahin työpaikalle – poliisi pyytää havaintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Big Brother -realityohjelmasta tunnetuksi tullut vaasalainen BB-Sarah nähtiin viikonloppuna Tampereella kisailemassa huippusuosion saaneessa Team City Challenge -kaupunkiseikkailussa. Samaan aikaan Vaasassa tapahtui kuitenkin ikäviä asioita, kun rikolliset iskivät hänen työpaikalleen.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Kauppapuistikolla sijaitsevaan FilmTown-videovuokraamoon oli murtauduttu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, ja liikkeestä oli varastettu koko pohjakassa. Poliisin mukaan varkaiden matkaan lähti kuitenkin vain vähäinen määrä käteistä rahaa, joten menetykset eivät nousseet kovin suureksi.

Nyt Vaasan poliisi pyytää vihjeitä tapauksen mahdollisilta silminnäkijöiltä tai tapauksesta muuten jotain tietäviltä. Tiedot voi ilmoittaa puhelimitse poliisille numeroon 071 874 0511.