Rod Stewartin poika ei maksanut laskujaan – isä haastettiin oikeuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmankuulu rocktähti Rod Stewart tuli pari vuotta sitten isäksi jo kahdeksannen kerran. Muusikon lapsiin lukeutuu muun muassa aikuinen Sean-poika. Rocktähden lapsi on nyt elänyt yli varojensa, ja hän on vetänyt sotkuun mukaan myös kuuluisan isänsä.

Sean on TMZ-julkaisun mukaan jättänyt maksamatta 5.440 dollaria henkilökohtaiselle kunto-ohjaajalleen. Randy Rene -niminen kunto-ohjaaja on haastanut tämän johdosta sekä Seanin että tämän kuuluisan isän oikeuteen. Muusikon poika oli ensin yrittänyt laittaa kuntoutuksen johdosta syntyneen laskun sairasvakuutuksensa piikkiin.

Tämä ei kuitenkaan onnistunut, ja Rene karhuaa nyt rahojaan oikeusteitse. Rod on varmasti ylpeä poikansa maksuongelmista, sillä myös hänen nimensä on liitetty vireillä olevaan oikeusjuttuun. Kunto-ohjaaja on TMZ:n mukaan todennäköisesti liittänyt konkarimuusikon mukaan oikeusjuttuun sen takia, että tämän nimi on mainittu Seanin vakuutuksessa.

Rod Stewart, oikealta nimeltään Roderick David Stewart, nousi rocktähdeksi jo 1960-luvun loppupuolella The Jeff Beck Group -yhtyeen riveissä. Hän suuntasi soolouralle vuonna 1969. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing ja Have I Told You Lately. Ennen menestystään musiikin parissa Stewart haaveili ammattilaisjalkapalloilijan urasta.