”Lesboksi kutsuminen on kohteliaisuus”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lukuisista hittikappaleistaan tunnettu Pink julkaisi viime vuonna kuudennen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä The Truth About love. Suosittu laulajatähti viettää nykyisin rauhallista perhe-elämää aviomiehensä ja esikoistyttärensä kanssa.

Nyt 33-vuotias Pink on avautunut Twitterissä lesboksi kutsutuksi tulemisesta. Räväkistä mielipiteistään tunnettu laulajatar kirjoitti kommenttinsa vastaukseksi niille Twitter-käyttäjille, jotka kirjoittavat hänen olevan lesbo. Huhut eivät vaivaa neitokaista sitten lainkaan.

– Hauska fakta: Kun kirjoitat minulle Twitterissä ja sanot ”Olet lesbo”‚ se ei todellakaan häiritse minua ollenkaan. Se on kohteliaisuus. Suurin osa lempi-ihmisistäni on lesboja, Pink summaa Twitterissä.

Kaunotar kehottaakin haukkujia olevaan luovempia. Pink myös muistuttaa, että Twitterissä voi käyttää 140 merkkiä, eli mielikuvituksensa voi laittaa lentämään. Neitokainen on aiemmin kertonut, että hänen homoseksuaalit faninsa ovat iso syy siihen, miksi hän on niin suosittu.

Pink, eli Alecia Beth Moore, on elänyt rankan nuoruuden, sillä hän on kertonut joutuneensa huumekoukkuun jo 13 vuoden iässä. Poptähti halusi kapinoida vanhemmilleen, koska heidän avioeronsa järkytti häntä. Laulajan mukaan hän käytti ennen teini-ikää muun muuassa ekstaasia, metamfetamiinia ja heroiinia. Pink kertoi hiljattain purskahtaneensa itkuun järkytyksestä, kun hän tajusi synnytyksessä lapsensa sukupuolen olevan tyttö. Poptähti pelästyi, että hänen tyttärestään kasvaa samanlainen kuin hänestä.