Rocktähtien lentokone teki hätälaskun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ratt ja Dokken -yhtyeitä kuljettanut yksityislentokone on nyt noussut otsikoihin erikoisen tapahtumasarjan johdosta. Amerikkalaisyhtyeitä kuljettanut lentokone joutui nimittäin tekemään pakkolaskun Illinoisin osavaltiossa sen jälkeen, kun koneen ohjaamossa havaittiin savua.

Yhtyeet olivat matkalla seuraavalle keikalleen Chicagoon. AP-uutistoimiston mukaan kone lähti Molinen lentokentältä ilman ongelmia, mutta se joutui kuitenkin kääntymään takaisin savun ilmestyttyä. Happinaamarit käyttöön ottaneet pilotit saivat koneen lopulta takaisin lentokentälle ilman ongelmia.

Koneen kyydissä oli pelottavan tapahtuman aikaan 13 matkustajaa. Ratt ja Dokken -yhtyeiden fanit eivät kuitenkaan joudu kärsimään vielä tuntemattomasta syystä ilmenneen savun takia, sillä yhtyeiden oletetaan ehtivän ajoissa seuraaville keikoilleen Chicagoon. 1980-luvulla suosioon ponnahtaneet bändit tulevat matkaamaan keikkapaikalle autoilla.